Kakas Apartmanház

A 69 négyzetméteres Kakas Apartmanház hálószobával, felszerelt konyhával (tűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, konyhai edények), felújított fürdőszobával, ebédlővel és tágas nappalival rendelkezik. A hálószobában egy franciaágy, a nappaliban egy kétszemélyes pótágy áll vendégeink rendelkezésére, így összesen 4 fő elszállásolására van lehetőség, igény szerint gyermekágyat tudunk biztosítani. Az apartmanhoz hangulatos kerti kiülő is tartozik, sütögetési, bográcsozási lehetőséggel, ami a természet közelségének érzését nyújtja. 

40.000HUF/éj

Az apartmanház teljesen felszerelt konyhával (hűtő, tűzhely, kávéfőző, mikrohullámú sütő, vízforraló, konyhai eszközök) rendelkezik, amely alkalmassá teszi hosszú távú tartózkodásra is. Ez esetben kérje egyedi árajánlatunkat!

Vendégszobák

 A Zöld Kapu Vendégházban két kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére, amelyek közül az egyik pótágyazható. A szobákhoz közös fürdőszoba, és hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt teakonyha tartozik. 

A szobákat elsősorban rövidebb időre megszálló, a környéken kiránduló, vagy kerékpáros turistáknak ajánljuk. 2024. március 15-ig csak előzetes telefonos egyeztetés alapján foglalhatóak! 

10.000HUF/éj